Praktisk informasjon

Det er forventet at mange reiser med kollektivtransport under The North West og i mange tilfeller går både busser og hurtigbåter som normalt. Likevel har vi tatt hensyn til at det vil bli større pågang enn normalt på enkelte tider, samtidig som Ellingsøytunnelen er stengt fra kl. 24.00 fredag 20. april til søndag 22. april kl.20.00. Det er derfor satt inn ekstra busser/båter på enkelte ruter. 

For å planlegge hvordan du enklest mulig kan komme deg til og fra de arrangementene du vil delta på, anbefaler vi å bruke reiseplanleggeren på frammr.no eller appen FRAM - alle ekstra avganger vil være synlig der.  

Onsdag 18.04 - Fredag 20.04 

Generelt vil kollektivtransporten gå som normalt disse dagene, men det vil bli satt opp ekstra busser på enkelte avganger ved behov, blant annet mellom Kverve og Ålesund sentrum. 

Fra Moa til Campus Ålesund og sentrum går det fem busser i timen med rute 618 og 624. Mellom Campus Ålesund og sentrum går det seks busser i timen med rute 611, 618 og 624.

Lørdag 21.04 - Avslutning av The North West og nattevandring 

Her gjelder vanlig lørdagsrute i de fleste tilfellene, men for de som kommer fra Valderøy, Valkvæ og Ellingsøy er det gjort noen tiltak i sammenheng med arbeidet i Ellingsøytunnelen. 

Det vil være vanlig lørdagsrute hele dagen med linje 650 fra Ellingsøya. Statens Vegvesen vil tilpasse kolonner gjennom Ellingsøytunnelen etter dette. På dagtid vil alle reisende betale barnetakst på rute 650 på dagtid. 

For at de som ønsker å delta på nattevandringen skal komme seg enkelt hjem vil det også bli satt opp fem ekstra busser fra Ålesund rutebilstasjon kl. 01.00. Her reiser passasjerene gratis.  

I tillegg vil det bli ekstra hurtigbåt kl. 01.15 fra Skateflukaia til Valderøy og kl. 01.35 fra Skateflukaia til Valderøy og Valkvæ. Her reiser også passasjerene gratis. 

 

The North West er en konferansefestival i Ålesund som skal bygge stolthet, identitet og samhold blant alle som bor her, og diskutere hvordan vi kan skape en attraktiv og bærekraftig region for fremtiden.

Konferansefestivalen arrangeres for første gang 18.-21. april 2018.

Adresse

Postboks 1521
6025 Ålesund

Følg oss